Ännu en helg har passerat

Och vad har vi gjort?? I fredags tog jag och Leo en promenad till Patriks nya kontor och kollade läget. De har inte kommit iordning till 100% men det blir nog bra. Sen åkte vi till Nacka för att hämta min skinnjacka som var färdiglagad. Vi passade på att äta middag där. Killarna åt hamburgare respektive kycklingbitar och jag åt en urgod galette. Jag tog nummer 5 på köttmenyn; alltså fylld med parmaskinka, getoströra, ruccola, honung och valnötter. Måste testa någon av deras crepes en vacker dag.

På lördagen lämnade vi Leo hos pappa och åkte återigen till Nacka för att köpa julklappar denna gång. Vi lyckades köpa några stycken i alla fall. Vill försöka få det avklarat så fort som möjligt innan det blir för mycket folk i affärerna. Handlade med lite julpynt hem; adventsstärnor till fönstren, julduk jullöpare och hyacinter.

Mamma och pappa kom över och åt middag på kvällen. Patrik var ute med fotbollsgrabbarna så medan pappa och jag tittade på Mamma Mia lekte mamma med Leo.

Idag har vi varit på Liljas ettårskalas. Fick jättegoda sötsaker. Speciellt havrebollarna :-) Åkte förbi Eko en snabbis för att kolla om de hade en julklapp till Leo, det hade de ej.

Eftermiddagen och kvällen spenderades hos Susse och Kim. Ungarna lekte oavbrutet med bilar. Ovanligt. Åt god middag och glass till efterrätt.

Leo däckade redan kl 20. Patrik har varit och spelat hockeybockey så jag har tagit det väldigt lugnt, nästan så att jag har haft tråkigt.




Kan man bli mer patetisk?


Mamma Mia

Daniel var förbi med Mamma Mia idag. Jag har tjuvkikat lite på den nu och återigen konstaterat att film är bäst på bio. Det är inte alls samma braiga upplevelse att se den på en futtig tv med dåligt ljud som att sitta i en stor salong med bra ljudanläggning.

Leo sken upp som en sol när jag berättade att Daniel skulle komma, han är verkligen en av favoriterna. Varken jag eller Patrik får vara inne i Leos rum när Daniel är här.

Nu måste jag gå och väcka Patrik som jag misstänker har somnat med Leo.


Leos extrarum

Jag börjar tro att Leo tycker att hans rum är för litet:



Ingen motion idag heller

Näpp. Det blir ingen rask promenad. Patrik har fortfarande inte kommit hem och jag är alldels dåsig efter att ha legat bredvid Leo i en halvtimme. Hans katt är inte hemma. Förmodligen ligger den kvar på förskolan. Leo brydde sig inte så mycket om det som tur var; han nöjde sig med Pippi och Lejonet.

Om jag inte är alldeles för bakis på fredag så kanske jag tränar efter jobbet. Annars måste jag träna på söndag så att jag kommer in i rutinerna igen.

Segt

Jag skulle egentligen ha gått och tränat direkt efter jobbet idag. Ursäkt: Ingen. Jag har verkligen tappat allt  pga min förkylning. Jag ska i alla fall ta en rask promenad när Patrik kommer hem från sin match. Eller så raskt det nu går att gå i snömodden.

På torsdag är det dags för firmafesten med westerntema. Jag har min outfit färdig tack och lov. Känns alltid lite bättre när allt praktiskt är ordnat. Nästa grej jag oroar mig för är att det kommer vara bordsplacering. Hoppas inte.

Nu ska jag ta hand om min son som lekar med femtioelva bilar i badkaret. Sen måste jag tydligen öppna ett pensionskonto.

Dagens

Humör: Bra. Gillar vintern så länge snön får ligga kvar
Gjort: Jobbat. Lagat mat. Ätit Ben & Jerrys.
Ser på: Mörkret
Lyssnar på: Leo och Patrik som spelar innebandy
Läser: Deckare just nu
Dricker: Vatten
Äter: Just nu inget, skulle dock inte tacka nej till en lussebulle
Bästa: Att måndagen är avklarad
Sämsta: Ingenting faktiskt
Barn: Japp, borstar tänderna just nu
Väder: Snö i mängder

Fyra dagens








                                                                                                         Foto: T. Richter

Snöig söndag

Vi började dagen med två timmar i pulkabacken. Leo ville åka själv hela tiden, han fixade det riktigt bra. Vi träffade en dagiskompis till Leo och sen kom även Kim och Neo dit och åkte. Vi vuxna hade minst lika kul som ungarna. Leo blev "snögubbe" några gånger då han välte med pulkan och hamnade med ansiktet neråt i snön.

Efter lunch hemma åkte vi ut till Eko i Länna. Lyckades faktiskt köpa två julklappar. Eller det blev nog bara en för den ena grejen ville Patrik ha till sig och Leo. Köpte en stjärna till fönstret och ett änglaspel. Heter det så? En sån där mojäng i mässing med änglar som snurrar runt av värmen från ljusen.

Ska börja med maten snart. På menyn står Arlas Viltpanna. Ska ha i fläskfilé och kantareller. Klyftpotatis till det. Till efterrätt blir det nog Ben & Jerry. Köpte en ny smak i fredags; New York Super Fudge Chunk.


Hemma igen


Så himla söt bild på Leo



Här blåser födelsedagsbarnet och Leo ut ljuset för femte gången


Nyblivna artonåringen och jag


Leo somnade på tunnelbanan hem

Idol

Jag brukar inte titta på Idol men igår blev det så eftersom Ingela ville se det. Nu ser jag att Anna åkte ut. Fy f-n! Förstår inte att  Johan får vara kvar. Men det är väl alla små fjortistjejer som ringer och röstar som galningar som får honom att stanna kvar. Han kan inte ens sjunga. Och hur löjlig ser han inte ut?


                                                                                                                Foto: tv4.se



Ja se det snöar...

Och jag vill gå i ide och vakna upp i april när fåglarna kvittrar och träden börjar bli gröna. Visst kan det vara lite mysigt med snö. Men hur länge ligger snön vit?? Några timmar högst, sen blir det en gråslaskig sörja.

Det är enbart jobbigt att behvöva klä på sig själv och Leo tjocka vinterkläder och skor. Nej, jag är verkligen inte gjord för att leva i detta klimat. Tur att vi bor i lägenhet och inte behöver tänka på att skotta snö.

Idag ska vi på 18-årskalas och äta pappas goda smörgåstårta :-) Jag sa till Patrik i veckan att det kanske är dags att tänka på att byta till vinterdäck om det blir snö på lördag. Har nämligen lovat mina föräldrar transport av smörgåstårta och tårta. Behöver jag säga att sommardäcken fortfarande sitter på? Men jag är inte den som tjatar, det har jag slutat med för flera år sen. Kom inte och säg att jag kan ta mitt ansvar och byta däck. Det blir lite svårt för mig att köra till en däckbytarfirma utan körkort. Tro inte att jag tänker byta däcken själv!

Tittar jag ut på balkongen och inser att ingen har gjort iordning den för vintern. Får väl ta och göra det idag. Det värsta är redan borta i och med att jag gjorde iordning den för hösten för någon månad sen.

Nu hör jag att killarna har vaknat. Egentligen är det min sovmorgon men jag kan inte sova längre.


Uttråkad

Jag är så uttråkad. Vet inte alls vad jag ska ta mig för. Det finns liksom ingenting att göra. Albumen är färdiga, disken är diskad och Leo sover. Patrik ska titta på fotboll om en kvart så då blir TV:n upptagen (inte för att det hade funnits något annat att titta på).

Idag har det snöat! Det fick mig att plocka fram Leos vinterskor som Patrik köpte begagnat. De verkar vara förstora. Dessutom är det snörning, jag föredrar kardborre. Tror att vi får åka och köpa nya skor till honom imorgon eller på fredag.

Ska kolla på Uppdrag Granskning nu.

Saker jag ångrar att jag inte köpte mer av i USA:



Flytande antibakteriell tvål från Bath and Body Works. Jag köpte bara en, den med doft av japanskt körbär.


Flera bodylotions och body mists från Victorias Secrets. Jag köpte en mist, en lotion och en duschcreme från serien här ovan. Det fanns så mycket att välja på.






All I want for christmas is..

...en bärbar dator. Allra helst en rosa. Jag bryr mig inte så mycket om vad datorn innehåller. Jag ska ända bara surfa med den. Jag har sagt samma sak i år som förra året; att jag inte vill ha några julklappar. Men detta får bli en julklapp till mig från mig.



Heta räkor

Räkorna var inte så goda. Måste ta ett allvarligt snack med min säkra källa.

Patrik har äntligen kommit igång med redigeringen av thailandsfilmen från 2007 så han ska få datorn nu. Det är vid sådana här tillfällen jag önskar mig en rosa Vaio extra mycket.

Jag ska byta ut kortet på Leo i min plånbok.

Leo på hal is



Bilderna blev tyvärr inte så bra. Nästa gång vill jag följa med och åka skridskor. Jag var mästare på piruetter en gång i tiden :-)

Tisdagsnöje

Efter jobb och dagis åkte vi till Andys lekland i Sickla. Det visade sig vara ett mycket bra val då det var väldigt lugnt. Första gången vi var där var på en lördag så skillnaden var markant. Man behövde inte trängas eller vänta på sin tur om man säger så.

Vi åt middag där. Jag och Patrik tog toast med sallad och Leo fick dyra pannkakor. Han åt en tugga. Sen ville han inte ha mer. Då blev det heller inte mer lek eftersom man måste äta för att orka leka.

En grej som jag tycker är tråkig när vi gör saker tillsammans hela familjen är att Leo oftast vid minst ett tillfälle blir tjurig och arg. Som idag spottade och slogs han när vi stod i kö för att beställa mat. Sånt får mig att tappa suget och lusten totalt. Helst vill jag bara lägga mig ned och gråta när det blir så. Fast det räcker ju med att en av oss ligger på golvet :-)

Innan vi åkte hem tittade vi, och lät oss suktas, på alla läckerheter de säljer på våningen under. Vi köpte med oss heta räkor hem. Har hört från en säker källa att de ska vara supergoda. Ska smaka så fort Leo har somnat om. Han somnade i bilen somnade om i sin säng men så fort jag skulle gå ut vaknade han. Jag ropade in Patrik som fick byta av mig.

Idag fick vi Leos dagisfoton. Han blev jättebra! Patrik har dock surat hela eftermiddagen för att fröknarna inte hade satt på Leo Patriks gamla kofta som vi hade med. Jag förstår inte hur man kan reagera så på en sån sak.

Lördag på stan

Det var meningen att vi skulle åka skridskor idag men det fanns ingen is på Hagsätra IP och på Gubbängen börjar inte allmänåkningen förrän kl 18.

Jag åkte till stan istället. Har fortfarande inte gett upp jakten på ett par stövlar med klack. Jag hittade såklart inga utan kom hem med underkläder, en tröja och ett par örhängen istället.

Tröja från Esprit

Hemma åt jag en sen lunch. Killarna hade åkt ut till Ingarö och hälsat på kusinerna. Jag har suttit och pysslat med New York-albumet i ett par timmar. Nu är det bara texten som fattas men det tar jag en annan gång. Är trött i rygg och ögon.

Tydligen så åkte killarna skidskor i Gustavsberg. Ser fram emot att se bilder och höra om hur det gick när de kommer hem.

Kl. 18 ska vi vara hos Susse, Kim och Neo för att äta och spela Idol.

Bytt är bytt

Lördagar är min sovmorgon. Fast idag vaknade jag när Leo kom in till oss strax efter sju. Jag kände att det skulle ta väldigt lång tid för mig att somna om så jag frågade Patrik om vi inte kunde byta. Det kunde vi :-) Jag har alltså sovmorgon imorgon, det känns riktigt bra.

Jag somnade i soffan vid 21:30 igår.. Sov som en död till midnatt då jag gick upp och gjorde mig iordning. Sen tog det ett bra tag innan jag lyckades somna om.

Det här får mig att gråta


Magen står i fyra hörn

Oj oj oj vad jag är mätt nu! Det blev nachotallrik istället för varma mackor. Det är omöjligt att äta lite av sådan mat. Det kan se lite ut från början när man bara har köttfärsen på men sen bildar alla tillbehör ett stort berg på tallriken. Jag som var så duktig och verkligen hade börjat äta mindre portioner för ett tag sen. Känner att jag kan äta lika mycket som förut nu igen. Måste skärpa mig på den punkten! Jag brukar lyckas bra i veckorna men på helgerna blir det överkonsumtion av allt möjligt.

Vill verkligen bli frisk nu så att jag kan återuppta träningen. Håller tummarna för att jag kan träna på söndag!

Leo hyrde Bambi 2. Jag har faktiskt aldrig sett ettan. Hoppas att Leo tycker om filmen.

Fredag återigen

Jag jobbade idag. Kände mig helt ok när jag vaknade i morse. Inte frisk men inte heller lika dålig som igår kväll. Jag har klarat mig helt och hållet från hostattacker av den jobbigare sorten idag.

Nu väntar jag och Leo på att Patrik ska komma hem från jobbet. Då ska vi ut i ruskvädret igen för att gå till centrum. Vi har nämligen mer eller mindre lovat Leo filmkväll med dip av grönsaker. Han kommer säkert vilja hyra Horton igen. Det vill inte jag.
Till middag blir det eventuellt varma mackor!

Jag är glad!!! Daniel ska bli medlem i en filmklubb och då får man Mamma Mia som välkomstpresent. Han vill inte ha den så jag ska få den :-) Självklart får han låna den om och när han vill.

Sjuk

Jag är fortfarande sjuk! Och det blir bara värre. Har varit sjuk i en vecka nu. Nu har jag dessutom fått rethosta. På tunnelbanan på väg till huvudkontoret imorse hostade jag oavbrutet mellan Globen och T-Centralen. Hade jag inte haft sällskap hade jag gått av och hostat. Det blir på något sätt mindre pinsamt om man inte är ensam.

Just nu känner jag mig verkligen inte kapabel till att jobba imorgon men jag kommer nog göra det ändå.. Har inte lust med en karensdag, visserligen är det kort dag i morgon så är det någon dag man ska ta karensdag på så är det fredagar.

Det var inte igår

Vi var inne på MediaMarkt också. Jag lyssnade på massor av cd-skivor, gillar verkligen deras lyssningssystem. Jag var nära att köpa Duffys skiva men istället köpte jag en skiva med countrysångerskan Emmylou Harris. Kan inte minnas senast jag köpte en cd-skicSåg nu att den var billigare på MediaMarkt :-)

Jag gillar verkligen den typen av musik. Det är ingen partymusik utan snarare bra, mysig bakgrundsmusik. Dock är jag fortfarande sugen på Duffy så den kanske jag köper nästa gång. Måste ju stödja skivindustrin.

Torsdagsnöje

När jag kom ut från jobbet satt mina killar och väntade på mig i bilen. Det hade jag ingen aning om så jag blev lite överraskad. Patrik hade planerat att åka till Heron City så att Leo kunde få ha lite kul. Leo åkte fem, sex olika grejer, bland annat en minikarusell, bil och slutligen red han på en häst. Mycket uppskattat från Leos sida och det var det som var meningen. Hade tyvärr ingen kamera med.

Vi åt middag där också. Jag tog kyckling i grön curry, Patrik valde kyckling i panangcurry och Leo ville som vanligt ha kycklingbitar från Mc D. Vad gör man inte för sin son ;-)

Handlade lite på Willys innan vi åkte hem. Köpte Ameila till kampanjpris och en Marabou mjölkchoklad med luftbubblor i. Känns sådär att betala för luft, men det är god luft.

Nu sitter Leo i badet. Snart ska vi tvätta hans hår och göra iordning honom för natten.


Ben & Jerry

Efter middagen klädde vi på oss och gick till centrum för att hämta en katalog över Systembolagets beställningsvaror. Det var stängt! De har visst bara öppet till 19 på torsdagar och fredagar vilket var en nyhet för oss. Det gjorde inget att det var stängt eftersom vi ändå skulle köpa risgrynsgröt på Ica. Blev sjukt sugen på det, längtar redan till frukost.

Vi köpte vårt livs första Ben & Jerry. Åt en del glass i USA men har aldrig köpt hemma. Men nu så :-) Vi tog smaken Chunkey Monkey - en av favoriterna. Den godaste finns såklart inte i Sverige. Den innehåller bitar av pepparkaksdeg, så himla god. Hoppas den kommer hit snart!

Glassen delade vi på med Susse. Ville nämligen kolla på Djurgården - Modo eftersom en kollega skulle vara med i paussändningen. Det var som alltid trevligt att träffas och snacka. Ungarna lekte rätt bra. En teori till att de leker bättre där än här är att Leo har svårare att låna ut sina leksaker till Neo när de är här än tvärtom.

Patrik läser godnattsaga för Leo. När Leo har somnat ska vi spela kort.

Jag gillar Duffy


Fars dag

Dagen började med att Leo vaknade strax före åtta. Helt ok med tanke på hur tidigt jag somnade kvällen innan. Han ritade en teckning till Patrik i farsdagpresent.
Vid 10 väcker vi Patrik och han får sin teckning av Leo samt frukost serverad av mig. Sedan bär det av till IKEA för att köpa lite småsaker. Hem igen och lämna alla grejer för att sedan åka till mina föräldrar och lämna Leo där.

Jag hade nämligen ordnat en liten överraskning åt Patrik. När vi kommer dit säger mamma att hon har hemgjort godis som vi kan äta på bion. Tack för den! Där försa hon sig.. Det gjorde inte så mycket eftersom Patrik hade på känn att det skulle bli bio. Dock visste han inte vilken film vi skulle se även om han hade sina misstankar även där.
Vi promenerade till Söder. Jag letade desperat efter stövlar med klack innan filmen började men hittade inga idag heller.

Vi såg Vicky Christina Barcelona. Den var riktigt bra! Jag har alltid gillat Penelope Cruz. Javier Bardem gjorde en bra insats även han. Senast jag såg honom var i No Country for Old Men och det är ju en helt annan roll han gör i den filmen. Kul att känna igen olika ställen i Barcelona också. Filmen berörde en av livets stora frågor; om man ska våga lämna det liv man inte trivs med till 100% för något annat.

Efteråt gick vi till stammis-indiern och åt god middag. När vi skulle hem regnade det så det fick bli tunnelbanan till mina föräldrar och hämta en trött Leo.

Vår lördag


Leo somnade nästan på en gång när vi kom in till Söder. Vi passade då på att gå och titta i affärer.
Köpte två tröjor till Leo på HM.Visst är han stor!



Lunchen intogs på ett multinationellt företag. För mig är Mc Donalds synonymt med bio-
besök. I alla fall för barnen.



Leo framför filmaffischen. Leo fillade filmen. Jag tyckte också den var bra. Den innehåller,
precis som ettan, en hel del roliga skämt.


Efteråt strosade vi i Söderhallarna. Jag smakade på svartsoppa för första (och sista) gången i mitt liv.
Det bekommer mig inte att den innehåller blod, jag menar, jag äter ju blodpudding. Det som var äckligt var att den smakade glögg. Jag tycker inte om glögg. Konsistensen var såklart tjockare än vanlig glögg vilket gjorde det hela ännu vidrigare.

Nu sittar jag och väntar på att maten ska bli klar. Patrik har bestämt att det ska bli ryggbiff, twisters och bea. Hoppas jag känner nån smak.

Helg

Igår var Susse, Kim och Neo här på middag. Jag hade lagat potatisgratäng med fetaostfyllda lammfärsbiffar. Gratängen blev helt perfekt; krämig med fyllig smak. Biffarna var saftiga och hade en fin smak av timjan. Till efterrätt blev det kanel- och ingefärspäron med glass. Så himla gott! Kommer garanterat göra det fler gånger. Fast man kanske ska blunda för mängden socker :-)

Leo och Neo härjade som vanligt. De bråkade massor. Leo är så jäkla jobbig med bajskorv hit och dit. Hoppas att han slutar säga det ordet snart.

Patrik köpte åtta Trisslotter igår. På en lott var det vinst. 75:- Vi ska ta nya lotter för det.

Idag ska vi på smygpremiären av Madagaskar 2. Det blir säkert nån onyttig lunch i stan innan dess.


Pyssel

Efter jobbet var jag på Söder med Daniel och hämtade 152 bilder hos Fotokungen. Jag var inne en snabbis på Gina Tricot och hittade äntligen ett par svarta jeans. Kunde inte låta bli att köpa dem. Jag har trots allt letat ett bra tag. De jag köpte i USA på American Eagle har töjt sig så mycket så att jag inte kan ha dem.

Vi hade bestämt oss för att testa en ny pizzeria ikväll, tyvärr var det inget bra val. Pizzan var smaklös och sladdrig. Jag älskar när det är tunn botten men denna botten var för tunn för mig, då kan ni tänka er hur tunn den var.

Väl hemma mös jag med Leo i soffan och sen i hans säng. Vi läste två böcker. Samma böcker som kvällen innan. Och kvällen innan den och så vidare. När han hade somnat satte jag mig vid köksbordet och började sätta in bilder i albumet.
Det var bilder från början av juni fram tills nu. New York-bilderna ska jag sätta i ett separat album.


På bilden skymtar Patriks nya jobbtelefon. När den ringer förflyttas man 10 år tillbaka i tiden. Likaså
när man tittar på displayen. Men men, den ska tydligen vara tålig.
Det svart/vita albumet med spiralrygg är det jag ska sätta in bilderna från New York i.

Född bajare

Så här trött var min lilla hammarbyare efter att han och min stora hammarbyare hade avnjutit Bajen - Halmstad på TV för en vecka sedan.



Gamla låtar som dyker upp på nytt

Det finns vissa låtar som är så bra så att man lyssnar på dem om och om igen i flera veckor eller månader. Efter ett tag glöms de bort, man upptäcker nya favoriter som man lyssnar sönder.
Men plötsligt, kanske av en slump, hör man den där låten igen. Och så är man igång igen. Och lyssnar och lyssnar och sjunger och sjunger.
En sådan låt är The Bluest Eyes in Texas.






Äntligen

Äntligen har jag lyckats klura ut hur man lägger upp klipp från YouTube. Jag kunde det förut men sen de ändrade om på blogg.se har jag inte fattat hur man gör. Men nu så! Nu kommer jag lägga ut massa klipp :-)

Kan man bli annat än kär?


Är det bara jag som diggar denna låt?


Värdelöst träningspass

Japp. Det var värdelöst idag. Alla crossar var upptagna när jag kom. Körde knappt 20 minuter på en trappmaskin som verkade halvtrasig innan jag gav upp. Joggade lite och körde extremt lite styrka. Hoppas det blir bättre på torsdag.

Dessförinnan var jag och Patrik på föräldramöte på dagis. Leo var hemma hos Neo och lekte. Det var mest samma tugg som på förra föräldramötet; att det inte finns några pengar osv.
Jag är i alla fall väldigt nöjd med Leos fröknar. De gör ett kanonjobb! De har alltid ett glatt humör trots att de kanske har en skitdag. De är väldigt duktiga på att dokumentera allt barnen gör. Foton från en aktivitet från förmiddagen kan sitta uppe redan samma eftermiddag.

Jag längtar till Lucia. Vi var i Thailand förra året så i år blir det Leos första firande. Efter uppträdandet ska barnen och föräldrarna äta grötfrukost tillsammans, mums. Tror att Leo kommer gå som en liten tomte :-)


Nostalgi

Jag satt och läste i mina dagböcker från 2002-2004. Vad glad jag är att jag har skrivit såpass mycket. Det är verkligen uppfriskande för minnet att läsa om alla eskapader. Det bästa är att jag kommer ihåg alla små detaljer från en händelse som jag inte skulle ha gjort om jag inte hade skrivit om dem.

Det var fest var och varannan dag, killar hit och dit och lite komplicerad kärlek. Det känns som en evighet sen. Jag erkänner att jag saknar det livet ibland. Men det får man väl inte säga högt.

2004 var året jag och Patrik träffades. Jag minns att jag mailade en kollega och skrev att det har börjat en ny ung kille, han ser rätt bra ut. Och på den vägen är det... Fast han fick kämpa ett tag innan han fick mig :-)


Snorkelsugen någon?


Tråkig måndag

Det känns som att klockan är mitt i natten! Fattar inte hur jag ska stå ut i detta mörker i en evighet till. Om det åtminstone blir en vit vinter så lyser snön upp lite i allt det svarta.

Jag borde inte sitta här. Disken kallar på mig. Disken efter min och Leos gourmetmiddag; blodpudding med lingonsylt och rivna morötter. Fast morötterna var skurna i bitar, inte rivna, av två anledningar:
1. "Orkade" inte riva.
2. Det mesta av morötterna hamnar på golvet om de är rivna. Om de är i bitar hamnar de istället i Leos mage.

Patrik är på vårt kära Söderstadion och hejar fram de grönvita till en skön seger! Kom igen nu Bajen! Visa vilka som är bäst i stan!



Tänk om vi var där nu. Där spelar det ingen roll att det är mörkt på kvällarna. Det är underbart att sitta i
mörkret och blicka ut över det svarta havet med en fruit shake i handen samtidigt som man lyssnar på syrsornas och cikadornas spelande.
Fötterna gräver ner sig i den fortfarande solvarma sanden. Långt ute till havs ser man fiskebåtarnas lanternor. Alldeles
snart kommer servitrisen med en rykande het tom kha gai....



Biopremiär

Idag är ingen vanlig dag. Idag var det biopremiär för Leo! Filmen vi såg var Mamma Mu och Kråkan. Leo gillade filmen. Även fast han hade lite svårt att sitta still i slutet. Han hade en helt egen godispåse och bubbelvatten. Det var riktigt mysigt :-)
Innan filmen började åt vi kebabtallrik med bulgur. Det blev liiite stressigt men vi hann i tid.
Ser fram emot fler biobesök med Leo.



Sovit

Nästan 12 timmar har jag sovit i natt. Jag somnade i soffan typ 21.15. Vid 01 masade jag mig över till sängen utan att borsta tänderna. Det händer aldrig. Sen sov jag hårt till kl 9. Med undantag för en gång då jag var in till Leo som ropade efter mig.

Idag står det kalas på schemat. Svägerskan som fyllde 30 för ett tag sedan ska firas. Det ska bli kul! Vi ska ev. ta bussen till Ikea och Skärholmen innan dess. Måste komma ut lite.

Nej, ska väl ta och göra iordning frukost nu.

RSS 2.0