Snöig söndag

Vi började dagen med två timmar i pulkabacken. Leo ville åka själv hela tiden, han fixade det riktigt bra. Vi träffade en dagiskompis till Leo och sen kom även Kim och Neo dit och åkte. Vi vuxna hade minst lika kul som ungarna. Leo blev "snögubbe" några gånger då han välte med pulkan och hamnade med ansiktet neråt i snön.

Efter lunch hemma åkte vi ut till Eko i Länna. Lyckades faktiskt köpa två julklappar. Eller det blev nog bara en för den ena grejen ville Patrik ha till sig och Leo. Köpte en stjärna till fönstret och ett änglaspel. Heter det så? En sån där mojäng i mässing med änglar som snurrar runt av värmen från ljusen.

Ska börja med maten snart. På menyn står Arlas Viltpanna. Ska ha i fläskfilé och kantareller. Klyftpotatis till det. Till efterrätt blir det nog Ben & Jerry. Köpte en ny smak i fredags; New York Super Fudge Chunk.


Kommentarer
Postat av: Daniel

Vad var det Patrik ville ha till honom o Leo? Japp det heter änglaspel, stor mysfaktorn på de. :) Hoppas att maten smakar o efterrätten.

2008-11-23 @ 16:47:35
URL: http://m224.blogg.se/
Postat av: Angelica



Jag är övertygad om att Ben & Jerry är lika beroendeframkallande som heroin, fast jag har ju förstås bara provat det ena av dem...

2008-11-23 @ 21:26:03
URL: http://almstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0