Kalas nr 2Några av godsakerna vi bjöd på. Smörgåstårtan gjorde Patrik medan mina kära föräldrar stod för pirattårtorna.


Igår var det dags för kalas nr 2, det för familj och vänner. Jag gick tidigare från jobbet för att verkligen ha gott om tid att förbereda men det tog sån tid att skala räkorna så det blev stressigt ändå.

Vi var minst 20 personer i vår lilla lägenhet, trångt och mysigt med andra ord. Leo fick jättefina presenter; Toy Story-prylar, en grävmaskin, en bil och biljett till Karlsson på taket smyger igen bland annat. Tack så mycket :-)

Leo hade önskat semlor men det blev aldrig av att jag bakade några vilket var tur för det fanns godsaker i överflöd. Tänker baka till semeldagen (om inte förr) tillsammans med Leo.


Leos femårsdag


En rykande färsk Amelia och en kopp te håller mig sällskap i soffan denna måndageftermiddag.


Så här dags för fem år sen låg jag på förlossningen och visste inte var jag skulle ta vägen, jag hade så ont. Inte förrän sex timmar och en sugklocka senare behagade Leo titta ut, 20:44 är han född. Han fick tillbringa sina första timmar i livet med sin pappa eftersom jag åkte iväg på operation för att sys.

Jag mår bättre idag än igår. Jag har skurat bägge toaletterna och handfaten så att de är fräscha och så har jag gått igenom bilder som ska framkallas, jag låg lite efter på den biten.

Nu är jag nyduschad och ska sjunka ner i soffan och invänta Patrik som slutar kl fyra. Längtar SÅ tills vi ska hämta Leo och fira honom.


Kalas och magsjuka

 
Min stora son fyller fem år imorgon. Detta firades med barnkalas igår. Tårtan hade Leo beställt av min mamma, det blev en överraskning för mig för det var hemligt hur den skulle se ut.


Igår var det alltså kalas för Leos dagiskompisar. Idag var det meningen att vi skulle ha kalas för familj och vänner men det fick vi ställa in eftersom jag åkte på magsjuka igår kväll. Nu mår jag bra mycket bättre, har återfått aptiten och känner mig inte alls lika svag och matt längre. Jag stannar hemma från jobbet imorgon för att vänta ut de berömda 48 timmarna.

Födelsedagsbarnet har önskat sig middag på Donken imorgon, ni må tro att jag längtar, jag är nästintill utsvulten :-)

Ska se Solsidan som drar igång snart. Uppskattar att den går på söndagar denna säsong. Missade vartenda avsnitt förra säsongen för att vi alltid hade annat för oss. Fick låna boxen av min snälla kollega för ett tag sen.


RSS 2.0