Ben & Jerry

Efter middagen klädde vi på oss och gick till centrum för att hämta en katalog över Systembolagets beställningsvaror. Det var stängt! De har visst bara öppet till 19 på torsdagar och fredagar vilket var en nyhet för oss. Det gjorde inget att det var stängt eftersom vi ändå skulle köpa risgrynsgröt på Ica. Blev sjukt sugen på det, längtar redan till frukost.

Vi köpte vårt livs första Ben & Jerry. Åt en del glass i USA men har aldrig köpt hemma. Men nu så :-) Vi tog smaken Chunkey Monkey - en av favoriterna. Den godaste finns såklart inte i Sverige. Den innehåller bitar av pepparkaksdeg, så himla god. Hoppas den kommer hit snart!

Glassen delade vi på med Susse. Ville nämligen kolla på Djurgården - Modo eftersom en kollega skulle vara med i paussändningen. Det var som alltid trevligt att träffas och snacka. Ungarna lekte rätt bra. En teori till att de leker bättre där än här är att Leo har svårare att låna ut sina leksaker till Neo när de är här än tvärtom.

Patrik läser godnattsaga för Leo. När Leo har somnat ska vi spela kort.

Kommentarer
Postat av: nina

synd bara att den är så dyr! glassen alltså. älskar ben n jerrys men som sagt, priset får mig att rysa i frysdisken.... =( så det brukar lixom bli den billigaste storpacket med vaniljsmak..

2008-11-12 @ 08:36:18
URL: http://mrztigger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0