Movie night



Ikväll ska jag och Nina på förhandsvisningen av I min vildaste fantasi. Det är säkert inte den bästa filmen som gjorts men jag hoppas att den är rolig för stunden. Och skulle filmen vara helt värdelös så har jag i alla fall fått en trevlig kväll med en god vän.


Kommentarer
Postat av: Daniel (VBL fan club Ltd)

När kommer HE is out of my league? Alltid en snygg tjej som som ska få ihop det med en mesig kille. Tröttsamt värre! Sen vill jag se "Hur man dumpar en tjej på 40 dagar" etc. Men då skriker väl feministerna...

2010-06-14 @ 16:36:20
URL: http://m224.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Jag gillade "ditt" hus på Åbogatan, speciellt trädgården och altanen :-) Det enda var ju att det var kanske lite litet (92 + 57 i biarea) men det var som sagt jäkligt mysigt!



Jag är sjukt ambivalent när det gäller vilket område vi vill bo i, fram tills för någon vecka sedan kikade vi mest på Värmdö och Gustavsberg (närhet till Jimmys familj och därmed barnvakt väger rätt tungt i sammanhanget) men sedan insåg vi att det nog är för långt bort från våra jobb framförallt. Så då började vi fundera på Bromma m.m. men nu har jag helt plötsligt slagit om till Nackahållet igen (hittade även några intressanta objekt runt Älvsjö) så jag far omkring som en yr höna på Hemnet och letar än här, än där ;-)



Är ni sugna på hus eller är du också ute (för) mycket på Hemnet och drömmer dig bort :-)



Kramar & ha en skön biokväll!

2010-06-14 @ 20:31:13
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Fru Sessan

Tack så mycket! Fick bara idén att använda ett nattlinne till kjolen. Eftersom nattlinnet är glansigt och längre, så satt kjolen bättre oxå. Den gled inte upp som den brukade göra =) Ett bra tips!

2010-06-14 @ 21:10:41
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0