Tröttis

Leo var på dagis idag efter två dagar hemma. Han somnade på en sekund efter bad och välling. Jag hann inte ens borsta hans tänder.

Jag var i Farsta men hittade ingenting. Prio ett var vinterjacka, men ingen av de jag kollade på inne på Söder igår fanns :-( Provade en på barnavdelningen som kostade 1400:- Får se om det blir den.

Äter mammas saffransbulle med mandelmassa. Too much mandelmassa enligt mig. Annars god.

Kl. 21 är det Top Model som jag får titta på ifred. P är på julbord *lyckost* Jag hyser någon slags hatkärlek till Top Model.

Ser ni någon likhet?

 

På promenad

Leo och jag tog en promenad i det fina men kyliga vädret. En mössa på mitt huvud hade inte varit fel. Leo vägrar att ha vantar på sig. Så länge han sitter i vagnen med händerna under filten är det väl okej. När vi kom till Bandängen ville han gå ur vagnen och titta på djuren.

Jag tar fram vantarna och så fort han får syn på dem börjar han att grina. När jag sedan försöker sätta på honom dem kastar han sig på marken, ålar sig och grinar. Jag ger upp efter fem minuter ungefär. Det funkar ju inte att ha en unge som ligger på marken och skriker.

Dagens iakttagelse: En tant åt räkost direkt ur tuben.


Natten

En viss liten person satt uppe mellan 01-03 i natt och tittade i sina böcker i vardagsrummet med tänd lampa. Å andra sidan sov han till 9:15.
Undrar när han kommer sova middag...

Bus efter middagen

image2

Vabbar

Efter en del påtryckningar från i alla fall en person har jag börjat blogga igen. Vi får se hur det ter sig denna gång.
Jag kommer att skriva om vår vardag med allt från dagislämning till sovmorgnar och quality time.

Låt oss börja med idag:

P väckte Leo i morse och konstaterade att han var "varm och skön". Han verkade inte reflektera mer över det. När jag ska klä på Leo känner jag att han är varmare än han borde. Vi hjälps åt att ta tempen som stannar på 38,2. Det blir alltså inget dagis idag. Jag stannar hemma och vabbar.

Nu är klockan snart fyra. Leo har sovit i tre (!) timmar. Under den tiden hann jag med att äta lunch i godan ro, läsa och baka kärleksmums som jag precis har avnjutit med kall mjölk.

Just nu sitter sjuklingen och tittar på "I väntan på julen" med Musse Pigg, Kalle Anka och hela gänget. Favvoscenen är när Kalle & co äter julmiddag och Knatte eller om det är Fnatte eller Tjatte rapar. Då skrattar han så högt och härligt!

Så här ser det ut hemma hos oss just nu:
image1

RSS 2.0