Happy new year!

 
I pulkabacken tidigare idag. Härligt att solen var framme.


Årets sista dag. Det känns alltid lite konstigt men ändå inte. I år ska vi vara hemma och bara ta det lugnt. Vi ska äta lite gott och kanske titta på någon film.

Jag gick till gymmet strax före 7:30 imorse, det var spöklikt ute. Jag såg inte en enda människa på hela vägen till centrum. I centrum var det också tomt så när som på fyra, fem personer. Inte en enda buss stod inne. Det var verkligen en märklig syn. Lite som den där filmen där alla människor har dött utom jag. På gymmet var det ganska mycket folk om man ser till tidpunkten. Usch, ser inte fram emot januari då gymmet kommer vara proppat med alla "nyårslöften".

Ska försöka få Leo att vila nu så att han orkar vara uppe till tolvslaget, han sov inte så många timmar i natt.

 


Jul igen


Min älskade unge på julafton 2010. Skjortan och "jackan" valde han själv ut på HM tidigare på dagen.

Så har ytterligare en jul passerat. Jag har njutit av all god mat, ungarnas tindrande ögon och glada miner när de öppnar paketen med just den saken de önskade sig. Vi firade som vanligt i dagarna två. Andra dagen var Leo trött på att öppna julklappar, han ville leka istället. Är det ett tecken på att han fått för mycket? ;-)

Nu är det dags att hoppa i träningskläderna och bränna lite mer av julmaten på gymmet.


Seg söndag


Leos och mina lussebullar

Godkväll!

Idag mår jag som jag förtjänar. Jag trotsade som sagt förkylningen och var ute igår. Först var vi hemma hos en kille på Söder och åt god plockmat, spelade spel och drack bubbel. Senare åkte vi in till Café Opera där vi hade ett drinkbord bokat. 03:30 klev jag innanför dörren här hemma.

Vi har inte gjort mycket alls idag. Bara tagit det lugnt. Tog en liten sväng till Kungens Kurva bara för att komma ut lite. Jag och Leo var jättesugna på asiatisk buffé så det åt vi till middag, mums!

Imorgon är det dags att jobba igen. Jag var ledig tisdag - onsdag och sjuk torsdag - fredag så jag kan bara föreställa mig hur mailkorgen och postfacket ser ut. Tur att det är långmåndag så jag hinner jobba ikapp.

Snart dags att krypa till sängs och läsa lite. Förresten, vad underbart vackert det är med all snö!


Min pepparkaksgubbeLeo valde till slut att vara pepparkaksgubbe på årets luciafirande. Han hade en längre tid pratat om att vara kycklingklubba (!) något som hans mor tyckte var alldeles för tokigt.

Här hemma är läget lite förkylt för min del, men jag trotsar allt vad sjukdomar heter för en utekväll ikväll.


RSS 2.0