Aprilväder

Kul med snö förresten. NOT!

Hyresjuridik 2

Idag har jag varit på kurs i hyresjuridik 2. I morgon är det  den andra och avslutande delen. Jag tycker det är kul och intressant. Fast jag gillade hon som höll i del 1 bättre än han vi har nu. Dessutom finns det en störig tjej som kläcker ur sig töntiga kommentarer hela tiden (hon tycker väl själv att hon är jätterolig).

Dock blir jag väldigt trött i huvudet, särskilt efter lunch. Alla juridiska termer och paragrafer hit och dit. Gruppövningarna verkar så svåra när vi sitter och försöker lösa dem. Sen när kursledaren berättar svaren så känns det solklart.

När jag var på del 1 åt vi lunch på Hotel Continental där smakade maten absolut ingenting. Nu åt vi på Sheraton, jättefräscht och väldigt gott. Båda resturangerna kör med buffé så det blir att man äter lite allt möjligt.

Kilade till Hemtex och köpte två satinbäddset till. Kan inte låta bli när det nästan är gratis :-) Provade en fin klänning på Sisters som jag eventuellt tänkte köpa och ha på bröllopet. Den är rosa o jag ska egentligen inte köpa en rosa klänning.. Men men, what ever :-)

Leo har inte ätit middag. Det betyder att han inte få titta på film som han vill göra. Nu är han inne på sitt rum och leker. Jag sa till Patrik att TV:n inte ska sättas på förrän Leo har somnat för att han ska lära sig.

Nu ser jag på klockan att det är dags att byta om och gå till gymmet. Har absolut ingen som helst lust. Men det är just vid sådana tillfällen som det gäller att inte ge upp.

5-3

Igår var det äntligen dags! Hemmapremiär på ett fullsatt Söderstadion; 12887 personer om jag inte minns fel. Härlig stämning som snart skulle avta när "giffarna" gjorde 1-2. Men Bajen var inte sena att kvittera. Andra halvlek var mer njutningsfull förutom det onödiga tredje målet för norrlänningarna...

Kul att säsongen är igång. Får se om Leo får göra sin debut på Söderstadion i år. Det får bli när det är varmare ute.

image222
                                                                                                            Foto: Hasse Fridén

Yo!

Leo skulle absolut ha mössan på sig idag under middagen:

image219

image220

image221
Hela ansiktet fullt med mat!

Fria vikter

Idag tränade jag armarna med fria vikter. Det vill jag göra varje gång nu. Det sägs att det ger snabbare och bättre resultat än maskiner. Vill ha nåt som fixar mage och rumpa på tre minuter också :-)

Hos Ingela fick vi jättegod plockmat; vårrullar att dippa i tre olika goda chilisåser, morötter och gurka + två olika dipper. Till efterrätt blev det marängsviss. Mums! Spelade När och Fjärran. Patrik vann. Vem annars?!

Nu är jag hemma efter en bra badmintonmatch. Kan nästan inte skriva med höger hand. Den bara darrar.

Ska försöka få en gråtande Leo att somna nu.

God natt!

Nästan färdigt

Jag orkade inte blogga igår. Var helt slut på kvällen efter drygt nio timmars slit i lägenheten. En ynka lunchpaus på 20 minuter hanns med.

Vår hall består av två delar kan man säga; en större och en mindre. Vi tapetserade klart den större delen och påbörjade i den lilla. Det dröjde inte länge innan vi gav upp och målade den lilla delen istället. Det var ett mycket klokt val. De hellånga tapetvåderna tog slut igen så det skulle ha blivit skarvar mitt på väggen vilket inte är så fint. Vi målade med färgen Äggskal. Samma som vi har på ena väggen i vardagsrummet. Det blev väldigt bra. Bilder kommer när allting är klart och skohyllan är på plats.

Det som återstår att göra är att montera tillbaka strömbrytare och uttag.. Och säkert lite annat pill.

Vi hann också med att tömma lilla toan. Vi slängde lite men det mesta bar vi ner till källaren. Helt underbart!!!! När vi flyttade hit köpte vi en spegel till toan. Jag kommer inte ihåg hur den ser ut så det ska bli spännande att montera den. Det gjorde vi inte igår. Fick avbryta för klockan blev så mycket. Det fick bli hämtmat till middag.

Nu är det snart dags att gå och träna. Efter det ska vi fira Ingela i hennes lägenhet. Till kvällen blir det en badmintonmatch med Susse.

Helg igen

Jag har inte bloggat på ett tag nu. Har helt enkelt inte haft något att skriva om. Eller så har internet inte fungerat eller så har jag inte haft någon lust att sitta vid datorn.

Ikväll blir det party, party. Ska bli himla kul. Var en hel evighet sen! Får se var vi hamnar. Jag vill inte till något renodlat danshak.

Efter jobbet bär det av till Farsta. Ska köpa en present till Patriks yngsta syrra som fyllde år igår. Ska kika på skor och kanske nån top till kvällen.

Nästa vecka ska jag gå på Hyresjuridik 2. Kommer vara borta två dagar från jobbet. Hoppas vi inte ska äta på samma ställe som sist, maten var helt smaklös där.

RSS 2.0