Sista torsdagen i juli

Leo har redan somnat. För drygt en halvtimme sedan. Det är väldigt tidigt. Det började med att han låg under köksbordet och höll på att somna. Om ni undrar varför han låg under köksbordet så var det för att det var lök i köttbullarna, potatis istället för makaroner samt gräddsås. Han åt inte en endaste smula till middag.

Jag ska dra iväg och träna strax. Ska bara låta maten sjunka ner. Blir nog 40 eller 45 minuter på crossen och kanske lite på trappmaskinen, får se hur jag känner när jag väl är där. Jag är så stolt över mig själv att jag har hållit igång så länge med träningen. Vem kunde tro det...

Imorgon är det fredag och återigen helg. Helgen är ganska så blank i vår kalender. Jag skulle önska att vi kunda komma ut med båten men det blir säkert dåligt väder.

Drömde förresten i natt att jag, Patrik och Leo var på Madonnas konsert. Vi satt i Golden Circle nästan längst fram. Plötsligt kommer hon fram till oss och vill att jag och Leo ska komma upp på scenen. Så vi satt där ett tag och hon bjöd Leo på Sprite. Haha stört! Skulle aldrig få för mig att gå på hennes konsert.

Nej, nu ska jag byta om och sen dra iväg. Hemma väntar kall vattenmelon!

Soft söndag

Jag och Leo var uppe med tuppen, gjorde oss iordning och åka till Naturhistoriska Riksmuseet. Där gick vi omkring i två timmar och tittade på dinosaurieskellett och diverse uppstoppade djur. Det märktes att Leo tyckte det var kul! Jag försökte berätta så mycket som möjligt om de olika utställningsföremålen men ibland hade han inte tid att lyssna.

Sen åkte vi till stan där vi mötte upp en sliten Patrik som kom hem 4:30 i morse.... Vi gick, eller rättare sagt; försökte gå runt i olika butiker men det gick inte för Leo var inte på sitt alldeles soligaste humör. Hann i alla fall köpa en tröja till 50% på Benetton.

Nu är vi hemma. Jag har läst ett tag. Ska snart börja med kvällens middag som blir lasagne och god sallad.

Imorgon är det åter arbetsdag och tre veckor kvar till semester!

Blandad kompott


Onsdagen den 22 juli 2009 gjorde Leo sin minigolfdebut. Det var roligt i ungefär
tre banor, sen tröttnade han....


Här kollar han in ett gammalt proffs, det gäller att lära sig rätt teknik.


Fredagkväll på New Indian Garden. För första gången orkade vi inte äta upp
allt. Vi var nog mätta efter lunchen fortfarande.


Efter middagen gick vi till Nytorget för att köpa glass hos AH men det var stängt.
Hängde (i dubbel bemärkelse) ett tag på lekplatsen.


Leo är så cool när han hänger i en arm. Snacka om stark kille!


Leo vill bli cirkusartist när han blir stor.


Pajas!


Till sist: En bildgåta från Leo. Vad föreställer detta?

Update: Bildgåtan var tydligen för svår så här kommer en ledtråd: kollektivt.
Ledtråd 2: Luftigt

Leo är hemma igen!

Vaknade upp till ett dukat frukostbord ute i solen på Djurö. Vi satt och snackade i nästan tre timmar innan det blev dags att tacka för oss och åka hem för att möta upp Leo. Vi passade även på att handla korv och engångsgrill för vi skulle ut med båten.
Dock blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss:


Ivriga att komma iväg med båten. Dessvärre hade vi glömt nödstoppsgrejen till motorn
men Patrik gjorde sitt bästa för att tillverka en egen. Det gick och motorn startade. Bara för att dö nån minut senare.
Efter många tröstlösa försök gav vi upp och åkte iväg till Hålludden och mös på klipporna.


Leo klättrade på den här björken länge och väl.


Vi grillade korv som vi åt med gurksallad. Leo hade inte ro att sitta ner och äta.


Leo ligger i sin säng. Han hade en hel lägenhet där nere.


Min utsikt medan killarna stojade.


En svanfamilj med fem barn fick resterna av korvbröden. Trots det fräste föräldrarna
åt oss.

Det är skönt att ha Leo hemma igen. Han blev så glad när han fick syn på mig och ville både pussas och kramas. Han sa flera gånger att han hade haft det roligt på bondgården. Jag ser fram emot bilder!

Är lite sliten från gårdagen så jag ska strax lägga mig och läsa Jenna Jamesons självbiografi. Har redan läst ca 90 sidor och den är hur bra som helst.

En uppmaning!

Gå och se Baksmällan om ni inte har gjort det redan! Så sjukt rolig film, jag skrattade massor. Alla karaktärer är sköna som bara den! Dessutom fanns det ögongodis att titta på i form av Bradley Cooper som är min nya kärlek :-)En iakttagelse

Kylan slog emot mig när jag öppnade balkongdörren strax före åtta. Det känns som höst i luften. Hoppas att det bara är högst tillfälligt.

Idag ska det städas ordentligt. Ska sätta igång redan nu med att göra rent i badrumsskåpet. Kan inte göra så mycket annat eftersom båda killarna sover fortfarande.

Kryssning

Woho vilket party det var!!! Från 17:30 - 04:30. Åt god buffé, drack goda drinkar, sjöng karaoke, pratade med roliga människor samt dansade.


Så här såg jag ut när det var dags för middag och party (dålig kvalité, jag vet).

Kan meddela att Håkan var jäkligt tråkig. Antar att det bara är när kameran är på som han är sådär snackig. Förresten så var det inspelning av nya Färjan-avsnitt. Jag hoppas verkligen att jag inte fastnade på film.


Köpte äntligen parfymen som jag har suktat efter i en månads tid. Minst. Den doftar så gott!


Ett jättefint armband som jag fick av Emma. Jag är verkligen nöjd med det.

Idag på hemvägen gick vi taxfreen X antal gånger. Vi åt bakad potatis och pizzaslice, lyssnade lite på de som sjöng karaoke och vilade lite. Hemresan var inte så jobbigt som jag hade befarat. Tiden gick ganska fort trots at vi vaknade vid åtta. Jag kan aldrig sova länge när jag har druckit. Tyvärr gick det inte att sitta ute på däck och sola.

RSS 2.0