Kulturell lördag + filmtipsIdag har vi varit på Naturhistoriska Riksmuséet. Vi hade tänkte gå på Cosmonova men efter mailkontakt med dem vet jag att de är hårda på femårsgränsen. Vi frågade dock ändå idag när vi var där men fick samma svar; att det är fem år som gäller. Vi tittade på de vanliga utställningarna istället. Det märktes att Leo varit där ett par gånger för han visste redan det mesta :-)


När vi var färdiga kurrade magarna ordentligt så vi styrde kosan mot en indisk restaurang på Söder och åt en tidig middag. Gott som alltid.


Hemma åt vi mandeltårta och tittade på fantastiska Pingvinresan. Det är otroligt fascinerande hur naturen fungerar. När honan har värpt ägget ruvar pappan på det i minst 40 dagar medan honan gör en lång vandring till öppet vatten där hon fångar fisk som hon tar med sig till ungen. Sen är det pappans tur att göra samma vandring för att äta sig mätt efter att inte ha ätit nånting på tre månader. Se filmen!


P ska såklart se El Classico men jag ska krypa ner i sköna sängen och fortsätta läsa Den Förlorade Symbolen av Dan Brown, den börjar bli riktigt spännande. God natt!


Kommentarer
Postat av: Mf

Har du inte rakat dig idag?

2010-04-11 @ 10:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0