Totalt överraskad

Lördagen börjat med sovmorgon för min del. Killarna gick upp strax efter 6 medan jag sov till 9:45. Ovanligt länge för att vara jag men ibland är det skönt.

Förmiddagen var väldigt slapp. Vi gjorde ingenting. Jag putsade lite silver och mina skor. Sen gick jag till centrum för att köpa ett kort till Neo. Väl hemma blev det lunch och sen gjorde vi oss iordning och gick iväg till Susse, Kim o Neo,

Det var trevligt på kalaset. Leo och Neo levde rövare som vanligt. Bl.a. sprang de ut i strumplästen en gång. Efter det fick dörren vara låst.

Vi stannade kvar sist av alla, satt och kollade på hocken och snackade. Det var tänkt att Leo skulle sova hos Patriks föräldrar lördag till söndag men Ingela var magsjuk så jag ville inte riskera något. Hur som helst; tiden gick och jag tyckte att det hade varit trevligt att stanna kvar hos Susse o Kim och laga middag tillsammans eller nåt. Men ingen sa nånting så strax före 18 så gick vi hem.

Innan vi skulle gå så sa de att Leo kunde sova över hos dem för att ungarna hade så kul tillsammans. Jag tyckte dock inte att det behövdes så jag insisterade på att Leo skulle med hem.

På väg hem sa Patrik att Susse och Kim skulle visa oss något senare. Att en av dem skulle komma med bilen och plocka upp oss alla tre 18:45. Då blev det lite bråttom, vi skyndade in på Ica och köpte grillad kyckling och potatissallad som vi slängde i oss hemma. Varken Patrik eller jag hade någon som helst aning om vad som skulle hända så vi båda var väldigt nyfikna.

Kim kom punktligt och plockade upp oss. Leo satt i baksätet och tittade på Ice Age. Jag försökte hela tiden lista ut vart vi skulle. Jag trodde fortfarande inte att Patrik var inblandad. Plötsligt stannar Kim vid Globen, på parkeringen där vid ingången till hotellet. Jag trodde för en sekund att jag och Patrik skulle sova där. Leo satt kvar i bilen och jag frågade om Kim skulle skjutsa hem honom till mina föräldrar. Det skulle han göra. 

Medan Patrik ringde mina föräldrar försökte jag komma på om jag hade läst nånstans vad som var på Globen ikväll men jag kom inte på nånting. Tänkte nästan fråga någon av alla människor som passerade men jag gjorde inte det eftersom Patrik säkert hade blivit arg då.

Kim och Leo åkte iväg och jag och Patrik började gå upp för trapporna. När vi kom upp så hörde jag musik som strömmade ur restaurangernas högtalare. Det var inte vilken musik som helst utan Lundell. Då gick det upp ett Liljeholmens! Vi ska på Lundell-konsert!

Patrik hade köpt biljetterna för fem månader sen och lyckats hålla det helhemligt! Han blev lite nervös när Leo inte kunde sova över hos sina föräldrar. Mina föräldrar var dessutom på bio, det var därför Susse o Kim sa att Leo kunde sova där. Mina föräldrar var dock på tidig bio så de hann hem i tid.

Förra lördagen ringde Patriks mamma mig för att fråga om Leo kunde sova över där denna lördag. Jag frågade Patrik om hon ringde mig bara för att jag inte skulle misstänka något. Exakt så var det :-)

Konserten var bra. Eller alla lugna låtarna var bra, jag har lite svårare för de rockigare och det var lite för mycket rock på slutet. Både jag och Patrik saknade flera låtar. Vi fick i alla fall höra Rialto och Hon gör mig galen. Tre timmar höll det på så vi var inte hemma förrän 23:30.

Nu måste jag äta frukost. Ska ju vara och träna om en timme. Sen bär det av in till stan för lunch på ett café som bara serverar bagels.




Kommentarer
Postat av: Angelica

Guuud vad gullig han verkar! Vilken drömkille :)

2009-03-23 @ 22:17:27
URL: http://almstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0