Nästan färdigt

Jag orkade inte blogga igår. Var helt slut på kvällen efter drygt nio timmars slit i lägenheten. En ynka lunchpaus på 20 minuter hanns med.

Vår hall består av två delar kan man säga; en större och en mindre. Vi tapetserade klart den större delen och påbörjade i den lilla. Det dröjde inte länge innan vi gav upp och målade den lilla delen istället. Det var ett mycket klokt val. De hellånga tapetvåderna tog slut igen så det skulle ha blivit skarvar mitt på väggen vilket inte är så fint. Vi målade med färgen Äggskal. Samma som vi har på ena väggen i vardagsrummet. Det blev väldigt bra. Bilder kommer när allting är klart och skohyllan är på plats.

Det som återstår att göra är att montera tillbaka strömbrytare och uttag.. Och säkert lite annat pill.

Vi hann också med att tömma lilla toan. Vi slängde lite men det mesta bar vi ner till källaren. Helt underbart!!!! När vi flyttade hit köpte vi en spegel till toan. Jag kommer inte ihåg hur den ser ut så det ska bli spännande att montera den. Det gjorde vi inte igår. Fick avbryta för klockan blev så mycket. Det fick bli hämtmat till middag.

Nu är det snart dags att gå och träna. Efter det ska vi fira Ingela i hennes lägenhet. Till kvällen blir det en badmintonmatch med Susse.

Kommentarer
Postat av: masterblog@com

Vad duktiga ni har varit!

2008-04-06 @ 10:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0