Somrig middag
Kvällens somriga middag blev grillade kycklingfiléer marinerade i citronsaft, rivet citronskal, olja, soja, tabasco och rosmarin. Till kycklingen serverades en spenatsallad med nektariner, rödlök, ädelost och honungsstekta valnötter. Recepten hittade jag i senaste numret av Buffé. Jag kommer garanterat göra salladen igen då den var bland det godaste jag ätit. Vem hade trott att rödlök och nektariner var så gott tillsammans?
ser så gott, jag måste testa!
kram
Låter ju supergott och somrigt, jag tänker ofta att jag skall testa recepten i Buffé som ofta verkar vara riktigt goda men det har inte blivit av ännu... Kanske får det här bli premiärreceptet :-)
Hoppas att du får en skön ny vecka, kramar!!!
Det ser ju ut som i den värsta matblaskan!
SNygga bilder! Satsa på att bli matfotograf? ;)
Vi kollar på hus i Bromma/Sundbyberg/Solna (med omnejd), det där på Enskedefältet lät ju onekligen intressant dock :-) Finns det utlagt på Hemnet?
Hoppas att du har en skön måndag, kram!