Inställt x 2


Den lilla pricken ni ser högst upp är en människa som håller på att mecka med banan.


Jaha, idag hade alltså dagen som vi väntat på i ett par månader kommit. Dagen då vi skulle åka upp på Globens tak med Sky View. Vi visste att det bara var ena spåret som var igång men jag började ana oråd när vi hade stått och tittat ett tag och fortfarande inte sett den andra gondolen.

Vi gick in och pratade med personalen och fick höra att de inte kunnat göra sista säkerhetsbesiktningen pga vädret så det var inställt. Undrar fortfarande hur det kommer sig att alla journalister och VIP-inbjudna fick åka häromdagen.

Vi fick dock pengarna tillbaka och nya biljetter till ett senare tillfälle, vi valde att boka om drygt två veckor. Nice med en gratistur alltså :-) Leo fick en Globen-mjukis som han genast började kalla för "Globenmonstret".

Det andra vi får ställa in idag är kryssningen. Jag är tyvärr för sjuk för att orka svänga mina lurviga på Östersjön. Synd, för jag såg verkligen fram emot den goda buffén, taxfreen och alla glada människor. Istället ska vi försöka gå ut och äta och spela en biljard på hemmaplan.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken otursdag ni haft. Hoppas att ni ändå får en trevlig kväll och att du kryar på dig.

2010-02-05 @ 17:07:58
URL: http://veckanstur.blogg.se/
Postat av: Daniel

Tråkigt att det blev inställt x 2. Vädret var ju hyffsat bra för bägge aktiviteterna.

2010-02-05 @ 21:20:52
Postat av: Daniel

Mecka, det är väl en provins i Saudiarabien, när man lagar saker så mekar man. :D

2010-02-05 @ 21:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0