Trött söndagmorgon

Godmorgon!

Leo behagade vakna 6:30 trots att han somnade 22. Det spelar verkligen ingen roll när han somnar, han vaknar ändå i stort sett samma tid ändå.

Jag hade bestämt mig för att se Se Upp För Dårarna som gick på TV. (Tyvärr på 4:an med all reklam och nyheter mitt i). Jag lyckades se nästan hela. Kanske slumrade till i en kvart. Tyckte filmen var helt ok, kanske lite töntig. Och väldigt förutsägbar. Men säg vilken film som inte är förutsägbar.

I fredags var jag, Patrik och Daniel ute och åt på Fridays. Vi bad om ett bord ute i solen. Det var kallt. Och när solen försvann efter ett litet tag bad vi om att få byta till ett bord närmare värmelamporna. Det gick bra som tur var. Jag började kvällen med en Mojito, en dyr sådan. Men god. Sedan blev det lökringar och jalapeño-poppers till förrätt samt deras tillfälliga jalapeño-burgare till varmrätt. Till efterrätt blev det mammas medhavda praliner :-)


Killarna var sugna på mer öl så vi gick till Galways på Kungsgatan. Jag drack en fruktansvärt söt cider. Jag vill gärna knapra på något salt när jag dricker cider. Det blir lätt för sött annars.

Det blev en väldigt tidig kväll. Alla tre var överens om att det var lagom. Snacka om att vi börjar bli gamla :-P

Igår var Emma och Vanessa här på lunch. Jag gjorde canneloni med fyllning av skinka, champinjoner och purjolök. Blev riktigt gott. Tyvärr var inte Leo på sitt bästa humör. Han åt nämligen ingen lunch och fick därför inget godis. Han grät hysteriskt ett bra tag innan han somnade av utmattning.

Sen promenerade vi in till stan där vi mötte upp hela Jansson/Axelsson-klanen för middag på Bamboo City på Drottninggatan. Vivan hade fyllt 85 i veckan och skulle firas.
Tyvärr var servicen kass. Maten var ok men inte mer. Jag och mina killar promenerade långsamt hem genom den kyliga stockholmskvällen. Tog t-banan från Skanstull.

Och nu sitter jag alltså här. Ska träna kl 10 as usual.. Har gått upp nåt kilo, vill bli av med det igen. Ska ju på konferens på måndag. Kommer bli rätt mycket mat där antar jag...

Nu vill lillgrabben ha frukost.. Bäst att fixa iordning.

Kommentarer
Postat av: Daniel

Nice bild! Man kan nästan känna kylan i luften. Än en gång stort tack för uppvaktningen. :) Jag kände faktiskt av benen hela den kvällen men jag ville inte tjata om det, de där tre ölen kändes som 5-6... Jag var helt slut i kroppen. :) Jag vill också vakna samma tid oavsett vilken tid jag lägger mig, det verkar ju väldigt skönt.

2009-05-10 @ 12:40:01
URL: http://m224.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0